Vacature jurist IT-recht

Vacature jurist IT-recht

Op zoek naar een vacature jurist IT-recht? LAWFOX biedt je de mogelijkheid om te solliciteren!

LAWFOX Advocatuur is een procespraktijk voor internetondernemingen met een focus op IT-recht, vermogensrecht, intellectueel eigendomsrecht en privacyrecht. LAWFOX heeft de ambitie uit te groeien tot hét advocatenkantoor in Nederland als het gaat om geschilbeslechting op het gebied van ICT en recht. LAWFOX is klein, flexibel en innovatief. Originaliteit en authenticiteit zijn kernwaarden. 

De functie:

LAWFOX zoekt een jurist die is gespecialiseerd in de juridische aspecten van IT. De focus ligt op het vertalen van juridische IT-vraagstukken naar praktische oplossingen. Duidelijk, praktisch en werkbaar resultaat is key.

Het betreft een fulltime functie (40 uur per week).

Wie ben jij?

Je bent zelfstandig, verantwoordelijk, innovatief, non-conventioneel en authentiek. Uiteraard heb je een grote affiniteit met ICT, technologie en recht. Je hebt grote kennis van intellectuele eigendomsrecht, verbintenissenrecht en procesrecht. Je bent flexibel, je werkt hard en precies. Je bent niet bang voor complexe zaken en om klanten van een direct en duidelijk antwoord te voorzien.

Je hebt jouw masterstudie op het gebied van recht en ICT met goed resultaat afgerond en je bent klaar voor de praktijk.  Je hebt aantoonbare affiniteit met ICT. Je bent bereid veel te leren. Je bent op zoek naar een informele werkomgeving en bent bereid om hard te werken.

LAWFOX biedt:

LAWFOX biedt een uitdagende baan op het raakvlak van ICT en recht. Je hebt veel klantcontact en je hebt geregeld de mogelijkheid te procederen. LAWFOX is een jong kantoor, en dus heb je de mogelijkheid om het kantoor te helpen met de verwezenlijking van haar jonge ambities. Je hebt recht op een informele werkplek op Amsterdam Science Park. Startdatum kan in overleg. LAWFOX biedt een aantrekkelijk salaris en flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Solliciteren kan door een e-mail te sturen, inclusief motivatiebrief, uitgebreide CV en reeds behaalde diploma’s en referenties. Eén en ander kan je sturen aan Wouter Dammers op e-mailadres W.Dammers@lawfox.nl.

Deze vacature is gepubliceerd op 16 december 2015. Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.