Advocatenkantoor Amsterdam

Advocatenkantoor AmsterdamAdvocatenkantoor Amsterdam

Advocatenkantoor LAWFOX heeft een flexibele vestiging te Amsterdam. Het advocatenbureau heeft zijn roots in Amsterdam, maar is inmiddels gevestigd in Tilburg. LAWFOX is actief in heel Nederland (en daarbuiten).

Advocatenkantoor Lawfox in Amsterdam

LAWFOX was tot en met 2016 gevestigd in het Matrix II-gebouw op het Amsterdam Science Park, omringd door kennisinstituten als de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) van de Universiteit van Amsterdam en het Amsterdam University College (AUC) , onderzoeksinstituten als AMOLF, CWI, Nikhef en SURFsara en tal van innovatieve bedrijven. Het is de place to be voor kennisintensieve bedrijven in de ICT, nieuwe media en Life Sciences. Jurist en advocaat Wouter Dammers had zijn kantoor dus niet voor niets gevestigd op het Science Park. Het advocatenkantoor zat in Amsterdam tussen de technologiebedrijven. Sinds oktober 2016 is LAWFOX verhuist naar industriestad Tilburg. Tilburg is booming. Desondanks behoudt LAWFOX nauwe banden met Amsterdam. Hij houdt er geregeld afspraken in flexibele kantoren.

Advocatenkantoor technologie & ICT

Het advocatenkantoor is het enige kantoor in Nederland dat zich exclusief richt op geschilbeslechting met betrekking tot technologie en ICT-recht in Amsterdam. Intellectueel eigendomsrecht, mislukte automatiseringen, privacyrecht, en andere aspecten van het internetrecht behoren tot de specialisatie van advocaat Wouter Dammers. Wouter werkt sinds 2008 in Amsterdam in de juridische sector en is altijd al actief geweest op het raakvlak tussen technologie en recht. Of het nu om auteursrecht in Amsterdam of octrooirecht in Amsterdam gaat, Lawfox vindt voor u een passende oplossing. Uiteraard kunt u naast de flexibele kantoren in Amsterdam ook bij LAWFOX zijn advocatenkantoor in Tilburg terecht.

Kortom: zoekt u juridisch advies in Amsterdam? Heeft u een vraag op het vlak van recht en ict? Wenst u een prijsindicatie of een second opinion te ontvangen van een ICTrecht-gespecialiseerd advocaat in Amsterdam? Aarzel niet om contact op te nemen met de LAWFOX Advocatuur te Amsterdam! De eerste inschatting is gratis! Bel 013 – 207 7 107 of stuur een e-mail op info@lawfox.nl.

Uiteraard kunt u  op afspraak een van de kantoren in Amsterdam bezoeken of onderstaand adres in Tilburg waar u ook poststukken naartoe kunt sturen:

LAWFOX Advocatuur B.V.
Hart van Brabantlaan 12
5038 JL Tilburg