Studentstage lopen?

LAWFOX heeft regelmatig ruimte voor studentstages! LAWFOX biedt de mogelijkheid om intensief mee te werken bij diverse juridische opdrachten. LAWFOX is doorlopend op zoek naar gedreven studentstagiair(e)s met een aantoonbare affiniteit met ICT-recht, internetrecht, en/of intellectueel eigendomsrecht.

Ben jij dit?

Ben jij een zelfstandige, flexibele, creatieve en ondernemende student die op zoek is naar een passende stageplaats? Heb je een aantoonbare affiniteit met ICT-recht, internetrecht, en/of intellectueel eigendomsrecht, en volg je een studie op WO master niveau? LAWFOX wil je dan graag leren kennen!

Wat biedt LAWFOX?

LAWFOX biedt een stageplek in Tilburg. Je wordt gedurende jouw stageperiode volop betrokken bij alle facetten van de praktijk. Je verricht inhoudelijke werkzaamheden op het gebied van geschilbeslechting in de IT- en internetwereld en houdt je bezig met vraagstukken binnen het intellectueel eigendomsrecht. Je schuift aan bij besprekingen met klanten en je gaat mee naar zittingen in lopende procedures. Je schrijft blogberichten en houdt nauwlettend de laatste ontwikkelingen bij. LAWFOX stelt een stagevergoeding ter beschikking.

Solliciteren

Heb jij interesse om stage te lopen en pas jij bij bovenstaand plaatje? We willen je dan graag leren kennen! Stuur per e-mail (Wouter@lawfox.nl, Sjors@lawfox.nl en/of info@lawfox.nl) jouw motivatie vergezeld van een link naar jouw LinkedIn-profiel en/of jouw CV en cijferlijsten in de bijlage.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.