Team

Wouter Dammers

Wouter is internetadvocaat en oprichter van LAWFOX Advocaten. Hij is een echte digital native. Op twaalfjarige leeftijd had hij al een eigen website en op zijn veertiende een gsm. Toen nog met een groen scherm, waarop ruimte was voor twee regeltjes tekst.

Wouter studeerde Law & Technology (cum laude) en International and European Public Law (met genoegen). Hij heeft flink wat juridische publicaties op zijn naam staan, waaronder het Nederlandse hoofdstuk voor het International Free and Open Source Software Law Book.

 

wouter@lawfox.nl

Sjors van der Hoeven

Sjors studeerde Bedrijfseconomie en Law & Technology (8) en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht en internetrecht. Sjors begon zijn carrière bij een groot commercieel advocatenkantoor, was oprichter van advocatenkantoor Kompas advocatuur en is sinds 2019 partner bij LAWFOX.

sjors@lawfox.nl

Sjors van der Hoeven

Sjors is partner bij LAWFOX. Hij is de specialist in intellectueel eigendomsrecht en internetrecht. 

 

sjors@lawfox.nl

Nick Vrugt

De Amsterdamse Nick is als IT-advocaat werkzaam bij LAWFOX Advocaten. Na een stageperiode van drie maanden is hij sinds 2016 een van de vaste gezichten van het advocatenkantoor. Sinds 2018 is hij advocaat. De ambitieuze jurist rondde de bachelor Rechtsgeleerdheid af en volgde de masters Privaatrecht en Internet en Intellectuele Eigendom en ICT.

Nick houdt zich bezig met het opstellen van juridische stukken, het beantwoorden van vragen van klanten en procederen. Daarnaast schrijft hij regelmatig blogs op de website van LAWFOX.

 

nick@lawfox.nl

Chantal van den Engel

Chantal studeerde Civiel Recht (8,5) in Leiden en Informatierecht (8) in Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht, privacyrecht en contractenrecht. Na verschillende stages en nadat zij werkervaring opdeed bij de rechterlijke macht werkt zij sinds 2019 bij LAWFOX. Sinds februari 2020 is zij advocaat.

chantal@lawfox.nl